fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Despre noi, pe scurt

Ne-am inceput activitatea in anul 2008, având colaborări și un portofoliu de clienți atât atât pe plan local cât și pe plan internațional. Am gândit gândit și implementat cu profesionalism și responsabilitate un spectru larg de proiecte, de la mici proiecte personale rezidențiale până la lucrări complexe industriale. Suntem pregătiți să-ți oferim cea mai bună soluție pentru nevoile tale.

2008
2008

Hello World!

Din dorința de a face o schimbare de paradigmă în industrie, a fost înființată compania MRB Electric, concentrându-ne eforturile în câteva domenii cheie precum cel al energiei solare sau al instalațiilor electrice.

 

2009

Primii mari clienți

Câștigăm un contract cu CFR Călători și instalăm  în decursul a câteva luni diverse echipamente electrice în 56 de vagoane.

 

2012

Ne diversificăm portofoliuld e servicii

Achiziționăm un spațiu în Dej și-l transformăm într-o mică fabrică de cablaje electrice și ansamble de cablaje industriale.

2014

Mărim producția de cablaje electrice

Într-un context în care cererea și numărul de proiecte continuă să crească, deschidem un nou spatiu de productie cablaje electrice în Vad.

2017

Proiecte în afara țării

Pe lângă proiectele locale, semnăm primul contract ce presupune un amplu proiect fotovoltaic pe mai multe clădiri rezidențiale în Dresa Germania.

2018

Primii 100

La 10 ani de la înființare numărul colegilor atinge borna cu numărul 100.

Totodată, pentru a putea deservi mai repede clienții și a păstra servicii și prețuri competitive, deschidem divizia de Confecții metalice.

2020

Primul Megawatt

Finalizăm de instalat peste 150 de sisteme fotovoltaice prin programul guvernamental "Casa Verde - Fotovoltaice" si ajungem astfel la 1MW instalat pe teritoriul României.

PREZENT

CERTIFICARI SI STANDARDE

Pentru a respecta cele mai inalte standarde de calitate am implementat un sistem integrat de management conform standardelor
ISO 9001/ 14001 iar produsele noastre sunt acreditate și certificate periodic in baza standardelor nationale si europene din domeniu.

Cu o echipa profesionistă si dedicată, detinem resursele, expertiza și experiența necesare pentru a produce solutii in domeniul energiei electrice și al construcțiilor, respectând exigențele din industrie.

TOP