Panouri fotovoltaice pentru casa ta

Sistem off-grid

Un sistem fotovoltaic de tip off-grid este un sistem cu acumulatori. Sistemul off-grid functioneaza fara retea. Este varianta mai costisitoare, dar ofera avantajul de a nu depinde de reteaua nationala de energie.

Sistem on-grid

Sunt obligatoriu racordate la reteaua de energie electrica si au posibilitatea de a injecta energie in retea. Componenta sistemului: invertor, panouri fotovoltaice, contor inteligent si accesorii. Consumatorii pot sa ia o parte din energia produsa din panouri si restul din reteaua nationala.

Sistem hibrid

Sistem fotovoltaic hibrid este un sistem on-grid cu baterii, in care autoconsumul si incarcarea acumulatorilor este prioritara in detrimentul injectiei in retea.


Sistem micro-grid

Un sistem fotovoltaic de tip Micro-Grid este un sistem hibrid cu invertoare dedicate redresarii retelei de energie. Sistemul Micro-Grid poate functiona si fara retea Este un sistem complex si costisitor dar ofera avantajul de a functiona chiar si cand sunt caderi/avarii de retea sau reteaua nu este prezenta in zona respectiva

Panouri solare și sisteme fotovoltaice rezidențiale și comerciale

Prin montarea unui sistem fotovoltaic rezidential puteti contribui catre un mediu mai curat si sustenabil, reusind totodata sa dobanditi un nivel ridicat de independenta energetica. Un sistem bine dimensionat va poate ajuta sa reduceti factura de curent cu peste 50%, reusind sa economisiti bani si sa reduceti amprenta de carbon asupra planetei.

Radiografia unui sistem fotovoltaic

De ce prosumator?

Odata cu aprobarea legii compensarii cantitative, fiecare kilowatt injectat in reteaua nationala va putea fi consumat oricand intr-un interval de 24 de luni fara a plati alte costuri, utilizand reteaua nationala de energie ca un "acumulator" pentru o perioada de 2 ani!

CONSULTANȚĂ:

Analizam si propunem clientului solutia tehnica optima in functie de consumatori si nevoi.

AUTORIZATII:

Pregatim documentatia necesara pentru obtinerea certificatelor de la societatea de distributie.

PROIECTARE:

Proiectam sistemul fotovoltaic luand in calcul pozitionarea si productia optima, la un pret competitiv.

MONTAJ SI EXECUTIE:

Asiguram montajul sistemului cu personal calificat si echipamente proprii.

FURNIZARE ECHIPAMENTE:

Formam un sistem fotovoltaic adaptat fiecarui client in functie de necesitatile sale si il livram intr-un termen adecvat.

MENTENANȚĂ:

Monitorizăm gratuit sistemul, diagnosticăm și intervenim când este necesar.

Beneficii

Economii la factură sau compensare cantitativă 1 la 1

Garanție tehnică de 10 ani / Durată de viață de 25 de ani

Soluții adaptate casei tale

Ne ocupăm de tot, livrând sisteme "la cheie"

Casa ta intră în armonie cu mediul înconjurător

Costuri de întreținere și funcționare scăzute

TOP