Avem meseriașii de care ai nevoie

Iluminat urban și rezidențial

Hală, fabrică, restaurant, casă, stradă, cartier, numește tu locul. Îți proiectăm soluția optimă din punct de vedere al costului și folosim ultimele trenduri în materie de design. Mai apoi îți implementăm proiectul folosindu-ne de tehnologii de ultimă oră și respecând standardele industriei.


Instalații electrice

Proiectare si executie instalatii electrice: Proiectul pentru instalatii electrice sta la baza inceperii oricarei lucrari noi sau modificari a lucrarilor existente. Prin proiectare se stabilesc toate aspectele tehnice si economice pentru obtinerea solutiilor cele mai optime cu timpul cel mai scurt sicu investitii minime. Specialistii nostri gandesc de la proiecte civile (case familiale) cat si industriale (hale de productie,spatii de birouri, etc).

Măsurători PRAM

- Masuratori PRAM: Verificarile periodice sunt necesare in primul rand pentru siguranta persoanelor care utilizeaza echipamente si aparatura electrica atat in spatii familiale cat si industriale. - Automatizari: Suntem specializati in proiectare si executie solutii de automatizare a diverselor utilaje si linii de productie.

Modernizare linii de producție

- Relocare si modernizarea liniilor de productie semi-automate in diverse domenii industriale (cablaje, electrocasnice, etc): Executam mutare de linii de productie cat si asamblarea si automatizarea lor.

Branșamente

Bransamente electrice: Bransamentul electric reprezinta instalatia care realizeaza legatura intre reteaua de distributie de joasa tensiune a furnizorului si cea a consumatorului. Realizam bransamente electrice clientilor, precum si documentatia necesara pentru obtinerea racordului la retea.

Sisteme de securitate

Sisteme de Securitate: Instalarea sistemelor de Securitate (control acces si sisteme antiefractie) este necesara pentru securitatea cladirilor, respectiv a bunurilor si a persoanelor.

Mentenanță

Mentenanta: MRB Electric asigura lucrari de mentenanta a instalatiilor electrice.

  • Atestat A.N.R.E. tip B pentru proiectare şi executare de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene şi subterane, la tensiunea nominală de 0,4 kV.;
  • Atestat A.N.R.E tip A3 - Incercări de echipamente și instalații electrice în vederea certificării conformității tehnice a centralelor electrice în raport cu normele tehnice aplicabile;
  • ISO 9001 reprezinta standardul international ce specifica conditiile pentru un sistem de management al calitatii.;
  • ISO 14001 reprezinta standardul international ce specifica cerintele pentru un sistem de management de mediu (SMM) eficient.;
  • Produse si servicii de inalta calitate, productivitate si viteza de executie a lucrarilor;
  • Solutii variate pentru orice nevoie;
  • Servicii superioare la un pret competitiv;
TOP